Forum zostało przeniesione pod adres: forum-fabryki-slow.pl.
Niestety właściciel serwisu ok1.pl, z którego forum dotychczas korzystało, nie udostępnia bazy naszych postów i użytkowników. Z tego powodu przenoszenie postów musi się dokonywać "ręcznie". Stąd prośba do szanownych użytkowników, aby kopiować posty z tego forum na nowe używając opcji "cytuj". Przytaczamy całą dyskusję w jednym poście. Liczba postów, którą w ten sposób sobie użytkownicy "nabiją" jest ich nagrodą za pracę przy przenosinach. Uprzedź "Oficjalnego Kronikarza", który też przenosi tematy! Najlepszego "przenosiciela" uhonorujemy czymś (to się jeszcze okaże czym) ;)
Przepraszamy za kłopot i pozdrawiam serdecznie! Administracja Nieoficjalnego Forum Fabryki Słów.
Książka dobra, aczkolwiek czytałem już w życiu wiele bardziej wciągających pozycji. Wybitnie nie podobało mi się odnoszenie, do jakby nie patrzec mistycznych archaniołów, w stylu Luciu, Misiu itd. Pasowało to do powagi tematu jak ja do tajskiego stepu.
Słabo też wypadło opisanie scenerii, w której wydarzenia się toczyły. Choc to akurat wyłącznie subiektywna opinia.
Mi się książka bardzo spodobała, może przyczyniła się do tego również tematyka którą lubię, nie wiem, trudno powiedzieć. Nie czułem się bynajmniej zmęczony czytając ją. Mam nadzieję, że wyjdzie kontynuacja i to w miarę szybko